Špaldové cestoviny sa vyrábajú z tej najlepšej špaldy odrody SPELTA, ktorá sa zomelie na kamennom mlyne. Melie sa celé zrno a teda cestoviny obsahujú celú časť šupky a klíčka, teda tie najvýživnejšie časti zrna.Tortiglioni sa robia bronzovou formou, čo zabezpečí, že ich povrch je porézny a lepšie absorbujú omáčku. Následne sa sušia 36 hod. na drevených doskách pri max. teplote 36°C.Odporúčaný čas prípravy: 8 minZloženie: špaldová múka celozrnná*, voda *=BIOAlergény: Obsahuje lepok. Môže obsahovať stopy sóje a sezamu.Hmotnosť: 500gSkladovanie: Skladovať v suchom a chladnom mieste (do 24°C).Krajina pôvodu: poľnohospodárstvo EUTIP: Vyskúšajte aj ostatné cestoviny od Antico Molino Rosso.“Za kvalitnými produktami hľadajte osobný prístup, nie certifikáty - tie sú len bonusom.”Myšlienkou rodinného eshopu dobrio.sk je žiť udržateľne s úctou k prírode a ponúknuť zákazníkom z každého rožka troška. Všetky produkty prešli skrz naše ruky i domácnosť. Výrobcov osobne poznáme a ak sa nám produkt nepozdáva, miesto na našom eshope si nenájde. Ak hľadáte aj produkty predávané s láskou, s BIO nákupmi jednoducho nie je o čom.
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.