Červená šošovica vzniká olúpaním hnedočervenej šupky. Odstránenie šupky spôsobí, že šošovica je ľahšie stráviteľná a nenadúva. Obsahuje vysoké množstvo vitamínov skupiny B, lecitínu, horčíku, fosforu a vápnika. Nájdeme v nej aj železo, meď, makro a mikroelementy.Fusilli sa robia bronzovou formou, čo zabezpečí, že ich povrch je porézny a lepšie absorbujú omáčku. Následne sa sušia 36 hod. na drevených doskách pri max. teplote 36°C.TIP: Vyskúšajte aj ostatné bezlepkové cestoviny od Antico Molino Rosso, ktoré sú vhodné aj pre celiatikov.“Dobrý eshop je ako skutočná láska. Stačí jediný pohľad a viete, že je ten pravý.”Sme mladá rodinná firma, milujeme Taliansko a poctivé potraviny. Prečo? Taliani si užívajú dobré jedlo, dlhé debaty pri pohári pohári vína a skvelých priateľoch. BIO nákupmi chceme priniesť príjemnú atmosféru aj na rodné Slovensko. Zabudnite na stres a vychutnajte si kvalitu pretavenú do potravín. Bez lepku, cukru, konzervantov a palmového oleja. Pretože s nami sa naučíte rozlíšiť úžasné jedlo od dobrého.Zloženie: celozrnná múka z červenej šošovice*, voda *=BIOAlergény: Môže obsahovať lepok, orechy a sezam.Výživové hodnoty na 100 gEnergia: 1414 kJ (334 kcal)Tuky: 1,01 gz toho nasýtené: 0,24 gSacharidy: 52,3 gz toho cukry: 2,1 gVláknina: 8,49 gBielkoviny: 24,73 gSoľ: < 0,01 gKrajina pôvodu: TalianskoHmotnosť: 500gVýrobca:Antico Molino RossoVia Don Fabbri 2IT - Buttapietra (VR)
Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.