Najnovšie recenzie zo sekcie Cestoviny
- veľmi chutné
- neobsahujú lepok
- kratka doba varenia
- neutralna chut, vynikne omacka
- zapach, treba poriadne premyt.
prijatelna alternativa k beznym cestovinam, ak to myslite so znizovanim kalorii seriozne.
Tento produkt vo forme ryže je za mňa asi nejmenej použiteľný. Mala som pocit, že zo všetkých rôznych foriem je ryža "najvlhkejšia" a teda aj po nielko minútovom opekaní na panvici keď som ju dala ku curry omáčke, vznikla mi skôr polievka. Chuťovo sa jedná o klasický konjukový produkt a so spomínaným curry to bolo fajn, ale ako prílohu napr. k mäsu si túto ryžu predstaviť neviem.
vyborne
Produkt spĺňa moje požiadavky.
Produkt spĺňa moje požiadavky naň.
- Najlepsie bezlepkove cestoviny, chutovo na nerozoznanie od "beznych" a dostupna cena.
- 0 kCal priloha
- Jednoducha priprava
- Ziadna chut
- Zapach
V prvom rade je potrebne si zvyknut na zapach/konzistenciu/chutovy profil. Ked clovek postupuje podla navodu na pripravu, tak zapach je eliminovany, a nevyhoda, ze ma neutralnu chut je na druhej strane vyhodou, ze mozete to pridat do akehokolvek jedla s omackou, a nasiakne to chut jedla. Pre ludi v diete sa jedna o vybornu potravinu, jednoduchu na pripravu a velmi flexibilnu v kuchyni (neodporucam robit mliecnu ryzu :D). Nevyhodou je vyssia cena, ale v akcii je moznost kupit v bulku za pomerne rozumnu cenu.
- Som sopkojna
- bleskove pripravené ku konzumácii
- chutné
- chutné
- Chutí veľmi dobre
- Vynikajúce cestoviny
- Chuť
Mozem len odporucat. Pomaha pri drzani diety a aj ceny su v porovnani v zahranici ovela nizzsie.
Super pri drzani diety, nakolko obsahuje velmi malo kalorii.
Mam velmi dobre skusenosti. Objednavala som si ich uz skor v zahranici. Bajecna vec pri drzani diety.
Špagety mi chutili
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »